Wiie!

Taggar helgen, massa mys med farmor,farfar och lillasyster.  Taggar också ganska mycket till nästa vecka då jag ska ha min PRAO på eksjö sjukhus, det känns faktiskt ganska intressant ! :) Vet inte om det blir något inlägg nu i helgen, kanska ska fixa något med mobilen.. :)

Jag vet att misstaget var mitt, men orsaken va du.

Jag älskar seriöst min navelpiercing, men jag måste sluta pilla på den. den har redan blivit röd och irriterad xD  Hahah gud va jag är duktig ;p


Aja, ska snart in i duschen :)


Kramiz på er! :) ♥


Navelpiercing! <3






Jag gjorde det verkligen, fett nöjd!! :D




Kommentera? :)<3



Blir ett inlägg imon, kramizar! ♥

Otrogna jävla svin..

När man vet att "Nu får det vara nog" så tar hjärtat ett skutt.. När jag fick sms:et från min kompis.. Fyfan, är så jävla trött på att jag alltid hittar svin som du.. Fan är trött på otrogna jävla svin som du.. Jag har gjort allt jag kunnat för att du ska vara glad, för att jag ska duga. Men tydligen så duger jag inte.. Vafan ska man vara otrogen för egentligen ? Fyfaan !




Btw, dagen blir lugn och skön idag, blir att träffa mathias en stund, städa rummet skulle nog också behövas.. Usch bleh.

Jag älskaaar min onepiece ! såå fett skön är den :D


Kanske blir ett längre inlägg senare när jag har lugnat ner mig lite. . .


Aja, hare gött. hejdå ♥

I can´t follow my heart. . .

Från att vara på toppen så sjönk jag till botten igen.. Jag orkar inte mer, den kärleken som fanns mellan oss i början är som bortblåst.. Jag lägger för mycket energi på allt det här, jag försöker vara stark i allt det här men jag kan inte längre..  Har bitit ihop käkarna och tvingat fram ett leende som är så jävla falskt och det gör ont nu, har gjort det för länge nu.. är på gränsen till att bryta ihop igen..


Va med älsklingen igår, helt underbar är du! Vet att jag är helt cp skadad mot dig.. :(


jag lovar, jag kommer alltid att finns vid din sida.. men jag kan inte följa mitt hjärta, det säger två olika saker just nu..


Vilket mega deppigt inlägg..

sitter i min störtsköna onepiece och lyssnar på musik, kollar mina vänners bloggar och funderat allmänt.. :)


Blir nog en lugn dag idag iaf :)


Aja ska duscha nu, hejdå :)<3


Btw, klipps mig, va tkr du? :)


Prutt?

Ahopp nu är man hemkommen från ullared med mamma och lillasyster. Har shoppat sönder mina skor.. eheheh.. ;) Har köpt fett med mycket bra och fina saker.. men det bästa köpet idag va nog min ONEPIECE! :D ååh den är så sjuukt härlig och mysig.. :)


Imon blir det förmodligen att ta bussen från vetlanda till sväsjö för lite mys med älsklingen :* stor saknad nu.. :(

Ibland när jag skriver är jag verkligen glad.. ibland inte..? :/ har lixom ingen lust att skriva vet inte va jag ska skriva om riktigt.. men det är ju alltid kul med uppdateringar såklart ! vill färga håret typ nu! men vet inte vilken färg...?


Aja nu ska jag på dejt med duschen sen blir det att leka med min nya bästis! (pruttlera) x) vet inte varför jag köpte det men de gjorde jag och är fett nöjd.. Känner mig dock väldigt lättroad bara för att jag börjar gapskratta
när jag kaster det på väggen och det studsar... Man är ju som man är..! :)



Hejdå bloggläsare !
 Ha en trevliiig kväll :) Prutt prutt! x)

Förkyld !

Sitter här och är förkyld som bara den :( usch va jag hatar att vara förkyld...

Idag blir det förhoppningsvis att man åker till sävsjö för att träffa älsklingen en stund :*  sen ska man visst städa på rummet med, det va mindre roligt..


Aja, jag tycker ni ska bli bättre på att kommentera osv!


Ha´re gött nu :)<3


God Damn You're Beautiful

One the days I can't see your eyes,
I don't even want to, open mine.
On the days I can't see your smile,
Well i'd rather sit, wait the while.
For the days I know you'll be near,
'Cause a day without you, just isn't fair.
See the days I can hear you voice,
I'm left without a choice.


Ååh kärlek till låten ! ♥

http://www.youtube.com/watch?v=jVl5s1e0Oo4&feature=related






you are the one who makes me smile at all times,
when you kiss me I wish that time could stay,
you're the nicest boy in the whole world,
and you are mine, every day with you are a perfect day ♥

I love you ♥

mistaken!

Tack älsklingen och många fler för en underbar kväll igår.




när hjärtat säger stanna med hjärnan säger lämna...
Önskar att jag kunde vrida tillbaks tiden.. :( besvikelsen. . . .



Är sjuukt förkyld nu, usch ;s vet inte om det blir sävsjö idag igen, hoppas det. saknar min sötsak ♥


Aja nu blire att droga halstabletter och nässpray! :D


hare gött! <3

Du får inte ha mig som en dröm, när jag vill va din verklighet  ! ♥


~fuckingtext~

Hej bloggen, jag kom på idag på morgonen att jag va trött på mitt hår/min hårfärg.. Just nu är den typ mörkbrun med röd färg där utväxten snart är påväg.. Funderar på att färga och slinga så som det är på bilden nedanför, men att bara slinga kostar 700, satans dyrt, sen eftersom att jag ska färga med så blir det ännu dyrare, kommer ligga på ca 1500-1600 om jag räknat rätt ;s Behöver råd, vill färga och slinga håret men vet inte riktigt hur, kom gärna med råd och egna åsikter.. Funderar också på att pierca mig i underläppen ( ha en ring) och ha kvar den jag har i överläppen, eller att jag tar i underläppen ( ring) och tar bort den jag har i överläppen. Eller att jag har kvar den i överläppen och tar i tungan. Vad tycker du ? Åsikter !



Regn, Regn.. dö ut !




Blir inte mycket mer idag, kanske senare eller imon. Hare gött. kram! <3

Råd?!



Funderar starkt på att göra detta med håret, borde man ?!

Kom gärna med din egna åsikt ! :)

Jag är nog inte de du drömt om, men jag är det du ser.

Hela hjärtat känns så tomt nu när jag förstår att du verkligen är borta och att allt var mitt fel, att jag inte dög till dig.. När jag väl förstod, så var det redan försent och jag förlorade dig.. Javisst grät jag för dig, sen sa en kär vän till mig att det var du som var svinet, att misstaget var ditt, att en fin tjej som jag inte skulle fälla mer tårar för dig. Hon vet allt, har sett allt. Hon är min bästa vän, och du är bara idioten som gav dig kärleken du aldrig kommer få åter.. Visst händer det att man saknar dig ibland, men då saknar jag inte dig utan då saknar jag den du var..


Douglas: Första gången du log mot mig tog du andan ur mig, jag lovade mig själv, att någon dag ska jag bli orsaken till att du ler, du är den enda som tar andan ur mig. I lördags gav du mig den perfekta dagen, jag trodde jag visste vad jag sökte men det räckte med ett leende så förstod jag att mitt letande var över.. När jag såg dig var jag rädd att prata med dig, när jag först pratade med dig va jag rädd att kyssa dig, när jag först kysste dig hoppade mitt hjärta över ett slag. Jag sitter och kollar ut genom fönstret och tänker på dig, jag undrar om du tänker lika mycket på mig. Ingen får mig att känna som du, denna känslan är obeskrivlig, du hjälper mig framåt när livet vill bakåt.. Du är allt jag nånsin önskar, du är allt jag nånsin drömt.
Du är den som får mig minnas alla drömmar jag har glömt. du är den som får mig hoppas, du är den som får mig le.All min kärlek får du bära, hela livet vill jag ge. Jag kramar om min nalle och tänker på dig, hjärtat är tomt och jag längtar efter dig..

Du är det bästa som hänt mig, jag vet inte vad jag vore utan dig ! <3 Puss på dig :*





Dagen har varit helt okej, va i skolan men va så sjuukt trött så trodde jag skulle svimma, somnade visst till lite på SO lektionen ;$


Livet känns så fett okej med dig ! ♥




Måste hitta prao plats snart med, usch ;s    Börjar bli fett trött på människor som klagar på mig, jag är som jag är och jag är nöjd med hur jag är. Jag är trött på att alla har synpunkter och lägger sig i sånna saker dom inte ens har med att göra, skaffa ett liv istället wtf.



Finns inte så mycket att skriva idag, blir mer imo! kram ♥




sunrise avenue.

You win some, you lose some. Its all the same to me...






http://www.youtube.com/watch?v=s3zjU9FaH34


lyssna förfan !  den går om och om igen :D


duschen här kommer jag! :) <3


Godmorgon !

Godmorgon alla, nu har jag sovit ut, vilket jag inte har gjort riktigt på några dagar.. Somnade med ett leende inatt, 10/08/2011 ett datum att minnas, det datumet då jag kunde le utan att de var falskt.

Douglas höjer du får mig att le ! ♥

Dagen kommer att bli som så att man går la ut en runda, för det kan behövas ! :)


Nehepp om man ska dra sig ?

Hade gött bloggläsare !



Hejdå ♥


Pusspårej douglas ♥


Felåt..


Förlåt att jag blivit så extremt dålig på att uppdatera på sistone, är sjukt mycket med skolan och massor andra skit, stressigt som fan, ska fixa prao plats och bleh ! Men aja kvällen igår va helt awesomme, killen du är helt underbar, du har ett leende som gör mig varm i hjärtat.. Helt underbara människor va man med igår synd bara att man va tvungen att bli besviken på en så nära vän :/ aja shit happends !

Blir att åka till sävsjö idag och träffa släkten ( ska fira lillskiten) (a) ska äta sen blire att dra därifrån från släkten..


Nu ska jag äta sen förmodligen fixa i ordning det sista på ansiktet, hejdå alla bloggläsare vi höres imor ( lovar ) 


Ska nog berätta mer om den här killen snart med.. :) 

Btw! fin bild ha? <3




Hedo! ♥  

I promise love will find a way..<3

Förlåt för att jag har varit så extremt dålig på att uppdatera ett tag nu.. Shame on me.. ;o


Helgen spenderades med Linnea siss (a) När man ser någon riktigt söt men man vågar inte prata med den personen, sen när personen går så hatar man sig själv för att man inte tog chansen.. :/

När jag först såg va jag rädd att prata med dig, när jag första gången pratade med dig va jag livrädd att kyssa dig, när jag första gången kysste dig va jag livrädd att börja älska dig.. När jag väl började älska dig blev jag livrädd att förlora dig..

Visst fan är man duktig när man tappar bort sin SO mapp ? ska betala skolhelvetet 100 spenn O_o

Ha kollat på Lejonkungen(1,2) Tarzan och björnbröder.. Via youtube, det behövdes tålamod,vilket jag inte har.. -.-

Åh han är fin!

Det värsta med ett förhållande när de tar slut är att behöve glömma och komma över alla minnena.. </3

Ska bli bättre på att uppdatera den här skiten, lovar :D

Om du inte lyssnar på den här låten kan du suga rumpa ! ;p

http://www.youtube.com/watch?v=tg5jU96CC4w&feature=related

Aja hare gött ! <3


RSS 2.0